Trailrun Brunssummerheide 2020 loopshirt

Wilt u ook het loopshirt van de Trailrun Brunssummerheide 2020 kunnen dragen op zondag 1 maart? Grijp dan nu uw kans en bestel uw shirt vóór donderdag 27 februari. Gebruik hiervoor het bestelformulier onderaan deze pagina. Nabestellen is ook mogelijk.

Loopshirt Trailrun Brunssummerheide 2020

Het ultralichte loopshirt van de Trailrun Brunssummerheide heeft een groot draagcomfort en is gemaakt van soepel en zacht materiaal wat goed ademt en zweet effectief afvoert. Het shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft de volgende eigenschappen:

Trailrun Brunssummerheide 2020 loopshirt

  • Sneldrogend en ademend
  • Kraag en manchetranden zijn van shirtmateriaal gemaakt
  • Materiaal: 100% polyester
  • Het Trailrun Brunssummerheide 2020 loopshirt zoals te zien in onze promo video:

Wilt u het loopshirt kunnen dragen tijdens de Trailrun Brunssummerheide 2020? Bestel het dan VÓÓR donderdag 27 februari. Het loopshirt kan hierna ook nog besteld worden, maar zal dan niet meer op tijd geleverd kunnen worden voor de Trailrun Brunssummerheide. Nabestellingen kunnen afgehaald worden na het evenement bij en tijdens openingstijden van CrossFit Heerlen (In de Cramer 23A, Heerlen).

U kunt het shirt bestellen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Controleer de gegevens goed voordat u definitief bestelt. De bestelling is definitief zodra wij het bedrag ontvangen hebben. Zie onderstaande formulier voor de betaalinstructie. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Bestel het originele Trailrun Brunssummerheide 2020 loopshirt – NU het nog kan!
Getagd op: