Brasserie De Uitvlucht

Het heidegebied nabij brasserie/restaurant ‘De Uitvlucht’ op Landgoed Brunssheim wordt de nieuwe start- en finishlocatie van de Trailrun Brunssummerheide. Hier zal op zondag 6 maart om 10:00 uur het startsein gegeven worden voor de 5 KM Brunssummerheide Run en om 12:00 uur het startsein voor de 10,9 KM Traillrun Brunssummerheide.

De Uitvlucht - Landgoed Brunssheim

‘De Uitvlucht’ beschikt over een brasserie/restaurant, en een heerlijk terras met vrij uitzicht over het natuurbad en de omringende natuur van het Landgoed. Hier zullen op de dag van de Trailrun Brunssummerheide de deelnemersfaciliteiten te vinden zijn en kun je op de dag van de Trailrun Brunssummerheide vanaf 8:30 uur jouw startnummer afhalen (en evt. loopshirt).

Zorg ervoor dat je op tijd bent in verband met de verwachte drukte en loopafstand (ca. 5 – 15 minuten afhankelijk van jouw parkeerplaats)! De startnummers kunnen tot 30 minuten voor aanvang van de start afgehaald worden bij het secretariaat in ‘De Uitvlucht’.

Brasserie De Uitvlucht - Landgoed Brunssheim

Grotere belangstelling dan verwacht voor 5KM Brunssummerheide Run en de Trailrun Brunssummerheide, en deelnemers uit heel Nederland, België en Duitsland, heeft ons doen besluiten onderstaande deelnemersfaciliteiten aan te bieden:

  • Gescheiden omkleedruimtes voor mannen en vrouwen
  • Sporttasgarderobe (één gesloten tas per persoon)*
  • EHBO
  • Toiletten

Wij raden aan om zo min mogelijk gebruik te maken van de omkleedruimtes. Door de beperkte ruimtes zijn de omkleedruimtes vooral bedoeld voor deelnemers die ver (hebben) moeten reizen.

Om de gegevens van je startnummer te wijzigen, of om je startnummer over te dragen, kun je contact met ons opnemen. Op de dag van de Trailrun Brunssummerheide kun je je hiervoor tot 1 uur vóór de start melden bij de vrijwilligers van het secretariaat in ‘De Uitvlucht’. Je kunt je startnummer ook door iemand anders af laten halen. Geef hem/haar dan een afdruk van het inschrijvingsbewijs mee dat je direct na je inschrijving via e-mail hebt ontvangen.

* Gebruik van de garderobe geschiedt op eigen risico van de gebruiker. Titel 9 van Boek 7 Burgerlijk Wetboek inzake “bewaarneming” is niet van toepassing op overeenkomsten tussen de organisatie van de Trailrun Brunssummerheide en gebruikers van de garderobe. De organisatie van de Trailrun Brunssummerheide aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan of vermissing van zaken.

‘De Uitvlucht’ nieuwe start- en finishlocatie Trailrun Brunssummerheide