Meer dan 15 vrijwilligers zullen het komend weekend hun handen uit de mouwen steken om van de Trailrun Brunssummerheide een uitdagend en leuk evenement te maken met veel gezelligheid, hulp en high fives!

Trailrun Brunssummerheide 2017 vrijwilligers
Groepsfoto vrijwilligersbijeenkomst Trailrun Brunssummerheide 2017

Vrijwilligers en leden van CrossFit Heerlen maken het dit jaar weer mogelijk. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf werken ze in verschillende taakgroepen hard om alles soepeltjes te laten verlopen. Van de dames van de deelnemersfaciliteiten (uitgifte startnummers, sporttasgarderobe, enz.) tot aan de dames en heren van de start en finishlocatie (opbouw start- en finishlocatie, uitgifte eten en drinken, uitreiking prijzen, tijdsregistratie, enzovoort) wordt er met veel plezier en inzet gewerkt aan een hopelijk onvergetelijke dag voor iedereen. En natuurlijk niet te vergeten de verkenners en parcourswachten die er voor zullen zorgen dat alle deelnemers de juiste trails volgen.

We zijn trots op onze fantastische groep vrijwilligers, want zonder hen geen Trailrun Brunssummerheide. Zo simpel is het.

N.B.: Zij die ontbreken op de foto’s verdienen ook eeuwige roem.

Vrijwilligers maken Trailrun Brunssummerheide mogelijk