De start- en finishlocatie van de Trailrun Brunssummerheide is nabij het bezoekerscentrum van de Brunssummerheide. Het adres is Schaapskooiweg 99 in Heerlen. De locatie is goed met de auto bereikbaar door de beschikbaarheid van de parkeerplaats. Toch raden wij aan met het openbaar vervoer te reizen. Lukt dat niet? Carpool dan zoveel als mogelijk.

Witte routepijlen

Volg de witte routepijlen nadat u de auto hebt geparkeerd. Deze leiden tot de Sterrenwacht met de uitgifte van de startnummers. Hier kunt u uw startbewijs ophalen en route vervolgen door de laatste witte routepijlen te volgen naar het start- en finishgebied vlakbij het bezoekerscentrum.

Kom op tijd!

Wij adviseren u om minimaal 1 uur voor het startsein aanwezig te zijn om te parkeren. Het kan zijn dat u na het parkeren van de auto 10 minuten moet lopen naar het startgebied. Houd ook rekening met 15 minuten extra reistijd door eventuele verkeersdrukte rondom het evenement en de Brunssummerheide. De 5 km Trailrun Brunssummerheide start om 10:00 uur en de 10,9 km Trailrun Brunssummerheide start om 12:00 uur. Houd daar dus rekening mee bij het plannen van je reistijd.

Parkeerplaatsen

parkeerplaatsen-trailrun-brunssummerheide

Hieronder een overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen:

1. Parkeerplaats ‘De Groene Poort’ (BC Brunssummerheide & Sterrenwacht)
Parkeerplaatsen: ca. 90
Navigatie: Schaapskooiweg 99, Heerlen

2. Parkeerplaats sportpark Kamperheideweg
Parkeerplaatsen: ca. 120
Navigatie: Kamperheideweg, Heerlen

Overige parkeerplaatsen:

3. Parkeerplaatsen langs de Heerenweg
Navigatie: Heerenweg, Heerlen

4. Parkeerplaatsen Akerstraat (Grieks restaurant Kriti & Aldi)
Parkeerplaatsen: ca. 30 (+ parkeerplaats Aldi)
Navigatie: Akerstraat, Brunssum

TIP: Mochten alle parkeerplaatsen bezet zijn, dan kun u uw auto parkeren aan de Hendrick Avercamp 1 in Brunssum (parkeerterrein SV Langeberg). Let wel: loopafstand is ca 15-20 minuten en gebruik de navigatie op uw telefoon want er bevinden zich geen witte routepijlen vanaf dit parkeerterrein.

Routeaanwijzing


Openbaar vervoer

Kijk voor actuele reisinformatie op de website van 9292 of de NS. Bellen kan ook: 0900- 9292 (70 cpm).


Met de auto

Vanaf de A2

  • Rijd vanaf Kerensheide (A2) richting Heerlen/Aken (A76).
  • Ga bij knooppunt Ten Esschen richting Heerlen en neem daarna meteen de eerste afrit, Voerendaal/Heerlen-Noord, Woonboulevard.
  • Ga op de rotonde gaat links af.
  • Volg de Beersdalweg tot bij het 5e verkeerslicht. Sla hier linksaf.
  • Ga bij de rotonde weer links af, de Heerenweg op.
  • Blijf deze weg volgen tot de volgende rotonde.
  • Ga bij de rotonde rechtdoor en na ongeveer 100 meter een smalle weg in naar rechts, dit is de Schaapskooiweg. Aan de rechterkant ligt een groot parkeerterrein.
  • Loop vanaf het parkeerterrein rechtdoor, neem bij het knooppunt van paden het tweede pad rechts richting het bezoekerscentrum.