Trailrun Brunssummerheide 2020

Sportievelingen opgelet! Goed nieuws!
De Trailrun Brunssummerheide 2020 is een feit. Na twee jaar afwezigheid zal de Trailrun Brunssummerheide dit jaar weer traditiegetrouw op de eerste zondag van maart georganiseerd worden.

CrossFit Heerlen – de organisatie achter dit mooie hardloopevenement – zal op zondag 1 maart om 10:00 uur het startschot geven voor de 5km, én om 12:00 uur het startschot voor de originele afstand van 10,9km.

De inschrijving is geopend!

Trailrun Brunsssummerheide

Het parcours
Het parcours staat ook vast, en is hier en daar verbeterd om de lessen van vorige edities mee te nemen. We gaan in ieder geval weer door het prachtige heuvel- en veengebied, deels bebost en met in het midden een indrukwekkend grote zandvlakte. De avontuurlijke en uitdagende trails die elkaar in rap tempo zullen opvolgen bieden veel mooie vergezichten. Zeker niet saai!

Via onze website en via ons Facebook event houden we u tot aan het evenement op de hoogte van alle gebeurtenissen en belangrijke updates rondom de Trailrun Brunssummerheide. Druk daarom even op ‘gaat’ bij ons Facebook event; https://www.facebook.com/events/178792783193134/

trailrun-brunssummerheide-2020

Claim je plek
In overleg met ondersteunend partner Natuurmonumenten zijn er ook deze editie slechts een beperkt aantal startnummers beschikbaar. We streven er naar om het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten. Daarnaast doneren we van elke inschrijving €1 aan Natuurmonumenten, want we hebben van dichtbij mogen meemaken wat erbij komt kijken om dit prachtige natuurgebied te beschermen en daar dragen we graag een steentje aan bij.

Zorg ervoor dat u er deze editie (weer) bij bent. Vorige edities gingen de inschrijvingen hard en waren de startnummers snel uitverkocht. Veel deelnemers van de vorige edities hebben aangegeven er graag weer bij te willen zijn. Claim uw plek  en loop de inschrijving niet mis.

Schrijf u nu in!

trailrun-brunssummerheide-2017

Hopelijk tot zondag 1 maart bij de start van de Trailrun Brunssummerheide!

De Trailrun Brunssummerheide 2020 is een feit
Getagd op: