trairun-brunssummerheide-2020-1

Beste deelnemers,

Bedankt voor jullie deelname en enthousiasme!

Wat een schitterende 4de editie van de Trailrun Brunssummerheide hebben we achter de rug. Met een recordaantal deelnemers aan de start gaat deze editie de boeken in als zeer geslaagd. Vanaf de eerste onverwachte zonnestralen tot de laatste deelnemer was het een geweldig evenement. Zowel de deelnemers als de vrijwilligers en het toegestroomde publiek hebben genoten van deze uitdagende 4de editie van de Trailrun Brunssummerheide.

trairun-brunssummerheide-2020-3

Wij willen jullie bedanken voor deze onvergetelijke editie. Alle hardlopers, de toeschouwers die vol enthousiasme alle deelnemers toejuichten, onze partners Loperscompany Heerlen, de Sterrenwacht, Decathlon Kerkade en natuurlijk Natuurmonumenten die ons deze 4de editie hebben vergund en dit prachtige natuurgebied de Brunssummerheide beheren. Maar bovenal en in het bijzonder, willen we ALLE geweldige vrijwilligers en leden van CrossFit Heerlen bedanken. Samen hebben we er een stralende dag van gemaakt!

trairun-brunssummerheide-2020-2

Bekijk hieronder de resultaten van de CrossFit Heerlen Trailrun Brunssummerheide 2020:

Tijdens de komende dagen de vele foto’s en video’s met jullie gaan delen die de vrijwilligers en leden van CrossFit Heerlen hebben gemaakt. Houd ons in de gaten door ons te volgen via Facebook en Instagram en blijf volledig op de hoogte!

trairun-brunssummerheide-2020-4

trairun-brunssummerheide-2020-5

trairun-brunssummerheide-2020-6

Trailrun Brunssummerheide 2020 geslaagd + RESULTATEN